Over Ons

Wij zijn wij en wat doen wij

Marco Koch

Eigenaar / computer monteur

In 2005 ben ik de eigenaar van CTHB. Sindsdien heb ik al vele klanten met veel plezier mogen helpen bij het oplossen van hun computer problemen.

Mary Wildhagen

Backoffice

Als partner van Marco sta ik onze klanten graag te woord voor het maken van afspraken. Verder houdt ik mij bezig met de boekhouding, het maken van offertes.

Wie zijn wij en wat doen wij.

Sinds 2005 Staan wij voor u klaar bij al uw ICT-problemen, zowel particulier als klein zakelijk. 
Snel, doelgericht, voordelig en in duidelijke taal.

Met de start van CTHB heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn passie bestaat uit alles wat maar enigszins met ICT te maken heeft en om hier zoveel mogelijk mensen mee te helpen.

In het begin was het hoofdzakelijk het leveren en repareren van computers, laptops en het aanleggen van netwerken, dit alles zoveel mogelijk op locatie. Met de huidige ontwikkelingen komt er steeds meer bij kijken zoals:

  • Bewakingscamera’s leveren in installeren
  • Huisautomatiesering (smarthome) adviseren, leveren en aansluiten
  • Repareren en installeren van Smartphones en Tablets

Dit alles zorgt er dan ook voor dat mijn werk nog veel mooier en uitdagender is geworden.

Onze strategie

Onze strategie is om zoveel mogelijk problemen bij ter plaatse op te lossen, zodat u zo snel mogelijk weer verder kan met uw werk of hobby. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan neem wij in overleg met u, de apparatuur mee naar onze werkplaats waar ik meer mogelijkheden heb tot het oplossen van problemen. Zodra uw apparaat is gerepareerd, brengen wij deze snel bij u lang en wordt alles aangesloten, zodat u weer snel verder kan.

Onze visie

Onze visie is om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Daarom vinden wij het ook van groot belang om continu bij te blijven over de nieuwste technieken en dit dan zo breed mogelijk. Dit kan op het gebied van computertechniek maar ook camerabewaking en huisautomatiesering. Door alle technieken worden de verbintenissen van al deze aspecten van een steeds groter belang. Dit heeft als groot voordeel dat u als gebruiker zich van steeds meer gemakken kan voorzien.

Voor meer informatie of het maken van afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of