Laptop reparatie

Laptop defect, laat hem vandaag nog repareren

Wij repareren uw laptop snel en vakkundig.

Er is niets zo vervelend als een laptop die defect is. Of het nu om een defect scherm, toetsenbord of een scharnier gaat. Al deze zaken kunnen wij snel en vakkundig voor u repareren. 

Of er aan uw laptop nu software matig of echt fysiek defect is, wij repareren het allemaal.

Wordt de reparatie aan uw laptop wat duurder, geen zorgen u krijgt van ons dan eerst de prijs door. Zijn wij van mening dat de kosten van de reparatie niet in verhouding staan van de waarde of de staat van de laptop, ook dan zullen wij dat met u bespreken. De keuze om de laptop dan aan alsnog te repareren ligt natuurlijk altijd bij u.

Een kort overzicht van wat wij allemaal aan uw laptop repareren:

 • Laptop start niet op
 • Laptop is traag
 • Valt regelmatig uit
 • Laptop installeren
 • Kapotte accu
 • Laad niet op
 • Kapotte harde schijf
 • Geen beeld
 • Kapot scherm
 • Kapot toetsenbord
 • Behuizing/scharnieren
 • Blauw scherm

Als u meer wilt weten over onze reparaties en service, kijk dan gerust verder. Maar sneller is het natuurlijk om gelijk een afspraak te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

07 6 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

laptop start niet op CTHB

Laptop start niet op

U heeft uw laptop aangezet, maar hij start verder niet op. Dit kan diverse oorzaken hebben. Het zou aan de adapter kunnen liggen maar ook aan de laadport. En zo zijn er nog wel een aantal zaken waar het aan zou kunnen liggen. Tijdens ons onderzoek kunnen wij zaken uitsluiten en u zo een correcte diagnose geven van het probleem.

Laptop is traag CTHB

Laptop is traag

Er is niets zo vervelend wanneer u lekker met uw laptop bezig ben voor werk of hobby, maar bij alles wat u doet zit u een tijd te wachten voordat u verder kan. De oplossing zou kunnen zijn om uw laptop op te schonen. Wij garanderen u dat als wij u laptop hebben nagekeken uw niet meer zit te wachten op uw laptop. Heeft uw laptop nog een oude harde schijf, dan is dit het perfecte moment om deze te vervangen voor een snellere SSD schijf.

Laptop valt regelmatig uit CTHB

Valt regelmatig uit

Als je lekker aan het werk bent, maar uw laptop valt ineens uit. Vaak is dit een hitte probleem. Als dit het geval is dan gaat de laptop voordat hij uitvalt een erg blazend geluid maken. Dit is vaak op te lossen door de laptop even door te blazen, maar het zou ook een defecte ventilator kunnen zijn.

Laptop (her) installeren CTHB

Laptop installeren

Wanneer het opschonen van uw laptop geen oplossing heeft gebracht, dan is de beste optie opnieuw installeren. Lukt u het niet om het zelf te doen, wij regelen het graag voor u. Tevens zullen wij ook al uw bestanden weer terug zetten en alles bij u weer correct aansluiten. Heeft u een nieuwe laptop, maar het installeren lukt niet, wij helpen u graag. En alle bestanden van uw oude laptop/pc zetten wij gelijk mee over.

Kapotte accu laptop CTHB

Kapotte accu

Een laptop heeft u natuurlijk zodat u overal en nergens kan werken, zelfs als er geen stroomvoorziening in de buurt is. Hoe vervelend is het dan wanneer uw laptop niet werkt op de accu. Gelukkig zijn er diverse laptop modellen waarbij u deze handig zelf kan vervangen. Maar helaas zijn er ook laptops die open moeten. Lukt het u niet, laad het ons weten. Wij kunnen de accu leveren en monteren, zodat u weer snel verder.

Laptop laad niet op CTHB

Laad niet op

U heeft uw laptop aangesloten op de stroom, maar uw laptop laad niet op. Ook dit kan weer diverse oorzaken hebben zoals: de adapter, de laadpoort of de accu. Adapter of accu vervangen is voor velen geen probleem, maar de juiste diagnose stellen misschien wel. Heeft u echt geen idee wat het zou kunnen zijn, laad het ons weten wij lossen het graag voor u op.

Kapotte harde schijf laptop CTHB

kapotte harde schijf

Krijgt u vaak een melding over schrijffouten, of maakt uw laptop een tikkend geluid, dit laatste is meestal de harde schijf. Wanneer uw laptop deze problemen vertoont, dan is de kans groot dat uw harde schijf vervangen dient te worden. Gelukkig hebben wij ook diverse mogelijkheden om uw bestanden van uw oude schijf veilig te stellen waarna we ze overzetten op de nieuwe schijf. Ons advies is dan gelijk een snelle SSD schijf.

laptop geen beeld CTHB

Geen beeld

Hoort u uw laptop opstarten en brand het lampje, maar u krijgt geen beeld. De oorzaak kan liggen bij een defecte beeldkabel of de beeldkaart, deze laatste zit helaas bijna altijd vast aan het moederbord. Wanneer de beeldkabel defect is, kan deze vaak relatief goedkoop vervangen worden. Is het de beeldkaart dus het moederbord dan heeft u helaas een groter probleem. De kosten van een moederbord wegen vaak niet op tegen een nieuwe laptop. Wij stellen graag de correcte diagnose voor u.

kapot laptop scherm repareren CTHB

Kapot scherm

Geeft uw scherm rare kleuren of zijn er diverse pixels uitgevallen. Per abuis uw laptop laten vallen en zit er een barst in. Gelukkig is een scherm vaak eenvoudig te vervangen en goedkoper dan een nieuwe laptop. Wij bestellen voor u het correcte scherm en zullen het monteren. Op het nieuwe scherm krijgt u ook de wettelijke garantie. Wilt u eerst een prijsopgave voor de verzekering, ook dat is mogelijk.

kapot laptop toetsenbord repareren CTHB

Kapot toetsenbord

Functioneren niet alle toetsen of is er drinken overheen gevallen, dit vaak op te lossen door het toetsenbord los te maken en daaronder te reinigen. Wanneer reinigen geen oplossing heeft geboden dan blijft vervanging over. Dit laatste geld ook wanneer er een paar toetsen ontbreken. Het vangen van een toetsenbord is gelukkig wel goedkoper dan een nieuwe laptop.

kapotte laptop behuizing CTHB

Behuizing/scharnieren

Gaat uw laptop moeilijk open en of dicht, de oorzaak hiervan zijn vaak de scharnieren. Ook deze kunnen wij eenvoudig en relatief goedkoop voor u vervangen. Is de behuizing zelf kapot, misschien is dit nog te repareren. Natuurlijk is een behuizing vaak ook te vervangen, dit is wel afhankelijk van het aanbod. Wij kunnen dit altijd even nakijken bij onze leveranciers.

Laptop blauw scherm CTHB

Blauw scherm

Veel mensen schrikken nogal bij een blauw scherm wat op zich ook niet erg vreemd is. Vaak wordt er dan ook gesproken over ‘blue screen of death’, maar het kan ook altijd meevallen. Een blauw scherm kan vele oorzaken hebben, maar een ding is zeker, u heeft nu wel een specialist nodig. Wij zullen een uitgebreide en eerlijke diagnose stellen met de daarbij horende kosten, waarna u zelf kunt beslissen of u uw laptop wilt laten repareren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 / 74 26 45
of