Digitaliseren oude films en dia's

Alle je oude films en dia's weer kunnen bekijken

Digitaliseren van al uw oude banden en dia's

Heeft u nog oude videobanden, dia’s, fotonegatieven?
Geen mogelijkheid meer om deze te bekijken?
Bent u bang dat de kwaliteit steeds slechter wordt?

Wij kunnen deze voor u digitaliseren.

Media die wij kunnen omzetten zijn:

  • VHS video
  • VHS/C video
  • Hi8 video / ditital 8
  • Dia’s
  • Foto negatieven
  • 8 mm / super 8 film

Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij u bellen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Digitaliseren dia's CTHB

Digitaliseren dia's

De eerste diaprojector stamt uit de 17e eeuw, de projector die we nu nog steeds kennen stamt al uit 1850. Hoe leuk was het om toen al die mooie herinneringen vast te leggen. Hoe jammer is het dat we ze nu vaak niet meer terug kunnen kijken. Zou het niet geweldig zijn om al die mooie herinneringen weer eens met de familie terug te kijken in een digitale vorm. Wilt u ook zo graag al die nostalgische herinneringen weer terug halen? Neem vandaag nog contact om al uw dia’s te laten digitaliseren.

Digitaliseren foto negatieven CTHB

Digitaliseren fotonegatieven

De eerste fotonegatieven stammen alweer uit 1850, In 1888 kwam uiteindelijk de eerste kodak camera. Het duurde nog tot 1930 voordat de eerste 35 mm negatieven werden ontwikkeld. In 1960 kwamen de kleurennegatieven. Dit geeft gelijk een leuk idee van al die foto’s die er door de jaren heen zijn gemaakt. Deze foto’s hebben helaas ook een nadeel en dat is dat de kwaliteit achteruitgaat. Wilt u graag de huidige kwaliteit behouden, laat dan u foto’s digitaliseren zodat u nog jaren plezier beleeft aan lang bevlogen jaren.

Digitaliseren 8 mm film

Ook nu gaan we weer even terug in de geschiedenis, net als al uw nostalgische 8 mm filmpjes. De 8 mm film stamt alweer uit 1932, deze ontwikkeling is op de markt gebracht voor de consument. De 8 mm film stamt eigenlijk af van zijn duurdere broer de 16 mm film. Als deze ontwikkeling er alweer zo lang is, bij hoeveel mensen liggen deze filmpjes niet op de zolder te onder de stof. Zou het niet geweldig zijn om ze daarvan af te kunnen halen. Dat kan, laat ze digitaliseren voor nog jaren kijkplezier.

Digitaliseren super 8 film CTHB

Digitaliseren super 8

Deze super 8 film stamt alweer uit 1965. Terwijl Kodak in de jaren 90 staakte met de productie van de gewone 8 mm, is de productie van de super 8 doorgegaan t/m 2010. Als iets zo lang in gebruik is gebleven moet het wel goed zijn geweest. Maar ook hiervoor geld natuurlijk helaas dat vele geen apparatuur meer hebben om deze filmpjes te kijken. Gelukkig hebben wij ook hiervoor de mogelijkheid om ze te digitaliseren. Dus wil u nog jaren kunnen genieten, laat uw filmpjes vandaag nog digitaliseren.

Bestanden digitaliseren CTHB
Digitaliseren VHS Video CTHB

Digitaliseren VHS

Ook dit systeem stamt alweer uit 1976. Vele herinneringen deze nog als de dag van gisteren, maar hoe zit het met al die films die je waarschijnlijk al jaren niet meer hebt kunnen bekijken. Wat ook wel jammer van dit systeem is dat de kwaliteit van de film helaas achteruitgaat. Laat daarom snel uw kostbare VHS-banden digitaliseren voor nog vele jaren kijken plezier en behoud van de kwaliteit.

Digitaliseren VHS_C Video CTHB

Digitaliseren VHS/C

Deze compacte versie van het VHS-systeem was voornamelijk bedoeld voor de camcorders. De bandjes waren aanzienlijk kleiner en de speelduur was met de meest voorkomende vorm van 30 minuten aanzienlijk korter dan zijn grotere broer. Maar dit maakte hem niet minder populier. Hoeveel mensen hebben deze banden met vakantie-, kinderen en kleinkinderen filmpjes nog op zolder liggen. Ook deze kunnen zeer eenvoudig gedigitaliseerd worden.

Digitaliseren Hi8 video CTHB

Digitaliseren Hi8 film

Deze Hi8 film is de door Sony uitgebrachte opvolger van de video 8 systemen welke in 1989 zijn uitgekomen. Het verschil tussen de video 8 en de Hi8 was de opname snelheid, welke aanzienlijk groter was. Ook dit systeem is uiteindelijk erg populair geworden. Omdat het gewoon altijd leuk is om al die leuke filmpjes terug te kijken, hebben wij ook de mogelijkheid om uw Hi8 films te digitaliseren en op een bestandsdrager van nu te zetten.

Digitaliseren digital 8 CTHB

Digitaliseren digital 8 film

Dit is zoals velen al zullen begrijpen weer de opvolger van de Hi8 film. De bandjes zager er hetzelfde uit, maar hadden wel een heel groot verschil. Dit systeem was namelijk in staat om uw bestanden als digitale data op te slaan op een magneetband. Dit heeft als voordeel dat de kwaliteit van deze films al aanzienlijk beter zijn. Dit gaat u zeker ook terugzien wanneer u een digital 8 film laat digitaliseren wat voor u het kijkgenot alleen maar vergroot.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of