Computer reparatie

Snel en vakkundig, vaak bij u thuis

Wij lossen snel en vakkundig al uw computerproblemen op.

CTHB lost alle voorkomende computerproblemen snel en vakkundig voor u op. Meestal geschiedt dit bij u op locatie. Wanneer dit niet mogelijk is, zullen wij uw computer in overleg met u meenemen naar onze technische dienst.

Indien er onderdelen vervangen dienen te worden, zullen wij dit vooraf met u bespreken en wat de kosten hiervan zijn. Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Wanneer u akkoord gaat met de reparatie gaan wij deze zo snel mogelijk uitvoeren. Zodra de computer is gerepareerd, wordt hij eerst nog vakkundig getest om hem daarna bij u af te leveren. Bij u wordt alles weer aangesloten en uw instellingen en documenten teruggezet.

Mocht u na de reparatie nog vragen hebben of problemen ondervinden, dan horen wij dat graag van u, zodat wij deze alsnog voor u kunnen oplossen.

Op al onze reparaties zijn de wettelijke garantieperiodes (vast gesteld door het ICT-Waarborg) van toepassing.

Een kort overzicht van wat wij wij allemaal aan uw computer repareren:

  • Computer start niet op
  • Trage computer
  • Valt regelmatig uit
  • Computer (her) installeren
  • Blauw scherm
  • Vervangen van harde schijf
  • Geen beeld
  • Defecte koeler
  • Kapotte schakelaar
  • Kapot of te weinig geheugen

Als u meer wilt weten over onze reparaties en service, kijk dan gerust verder. Maar sneller is het natuurlijk om gelijk een afspraak te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Computer start niet op CTHB

Computer start niet op

De computer staat aan maar hij start niet op. Diverse redenen kunnen de oorzaak zijn hiervan. Het eenvoudigste is dat de stekker niet in het stopcontact zit. Het kan ook een kapotte voeding zijn of een snoer die niet goed in aangesloten. Kortom diverse mogelijkheden waarom uw computer niet opstart. Tijdens ons onderzoek zullen wij zaken uitsluiten waardoor wij u een directe diagnose van het probleem kunnen geven

Trage computer CTHB

Trage computer

Er is niets zo vervelend als een computer die zo traag is dat u voortdurend op uw computer moet wachten. Door de jaren heen gebruiken we onze computer natuurlijk best veel waardoor het goed mogelijk is dat hij steeds trager wordt. De oorzaak hiervan kan diverse redenen hebben. Soms het is het simpel op te lossen door de computer wat op te schonen, maar het kan ook aan het geheugen of harde schijf liggen. Wanneer het de harde schijf ligt is het vaak een goed moment om deze te vervangen door een snellere SSD-schijf.

Computer valt uit CTHB

Valt regelmatig uit

Er is niets zo vervelend als een computer die zo traag is dat u voortdurend op uw computer moet wachten. Door de jaren heen gebruiken we onze computer natuurlijk best veel waardoor het goed mogelijk is dat hij steeds trager wordt. De oorzaak hiervan kan diverse redenen hebben. Soms het is het simpel op te lossen door de computer wat op te schonen, maar het kan ook aan het geheugen of harde schijf liggen. Wanneer het de harde schijf ligt is het vaak een goed moment om deze te vervangen door een snellere SSD-schijf.

Computer installeren CTHB

Computer (her) installeren

Heeft u een nieuwe computer die geïnstalleerd moet worden maar helaas lukt het u niet om het zelf te doen. Of u huidige computer is echt toe aan een nieuwe en vooral schone installatie. In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Bij een nieuwe computer zetten wij al uw bestanden van uw oude computer over. Wanneer uw computer opnieuw moet worden geïnstalleerd, gaan we eerst al uw bestanden back-uppen en deze zetten we weer terug. Naar de installatie sluiten wij de computer bij u aan, zodat u gelijk weer verder kan met uw werk of hobby.

Blauw scherm CTHB

Blauw scherm

Een blauw scherm is de grootste nachtmerrie van iedere computergebruiker, het wordt ook wel “blue screen of death’ genaamd. Gelukkig hebben we ook goed nieuws, het hoeft namelijk is altijd even ernstig te zijn. Maar om te kunnen beoordelen wat de oorzaak is, heeft u meestal wel een expert nodig. Gelukkig is een blauw scherm voor ons een probleem wat helaas vaker voor komt, maar hierdoor hebben wij wel de expertise om u snel en vakkundig te helpen. Wanneer de oorzaak wat groter is en de kosten hoger, zullen wij dit altijd eerst met u bespreken. De keuze of u uw computer wilt laten repareren is aan u.

Kapotte harde schijf CTHB

Vervangen harde schijf

Is u computer traag en de reden hiervan de harde schijf of krijgt u vaak de melding schrijffouten of erger nog een dat u een tikkend geluid hoort Dit zijn een aantal redenen die de noodzaak van het vervangen van uw harde schijf aangeven. Om te voorkomen dat wij uw harde schijf niet meer kunnen benaderen om uw bestanden eraf te halen is het van belang dat u deze signalen tijdig opmerkt. Zodra wij u schijf niet meer kunnen benaderen, zijn er altijd nog bedrijven die dat wel kunnen, maar daar betaald u dan ook de hoofdprijs voor.

Geen beeld

Weet u zeker dat uw computer ‘dit kunt u vaak horen of zien aan een brandend lampje’ maar u krijgt geen beeld. Ook dit kan helaas weer meerdere oorzaken hebben, een daarvan is een defect beeldscherm, maar het kan ook liggen aan de beeldkaart of de kabels. Wanneer dit zich voordoet is het van belang om zaken te gaan uitsluiten, u kunt beginnen met het aansluiten van een ander scherm om er zeker van te zijn of dat het probleem is. Wanneer u zelf geen reservescherm heeft of er niet aan uitkomen, dan helpen wij u graag.

Kapotte computer koeler CTHB

Defecte koeler

U merkt dat u koeler niet of niet goed functioneert wanneer hij steeds meer gaat blazen of erger nog uw computer uitvalt. Uw koeler raakt door de jaren heen aardig vervuilt door huisstof en roken, dit geeft ook gelijk de reden aan waarom het van belang is dat uw computer vanbinnen regelmatig wordt gereinigd. Het is begrijpelijk dat u niet iedere keer uw computerkast openmaakt om te reinigen, maar om te voorkomen is dit wel noodzakelijk. Wij kijken eerst of schoonmaken een optie is voordat wij de koeler gaan vervangen.

Kapotte schakelaar

Als je nagaat hoe vaak je een computer aan- en of uitzet, dan is het logisch dat de schakelaar een keer kapot kan gaan. Er zijn nu 3 mogelijk: je koop een nieuwe computer, het vervangen van de kast dus alles overbouwen, of het repareren van de schakelaar. Gelukkig is de laatste optie vaak wel de goedkoopste, maar hiervoor heb je wel de nodige kennis en expertise voor nodig. Dus heeft u een kapotte schakelaar, aarzel niet en neem contact met ons op wij zodat wij kunnen beoordelen of de schakelaar te repareren is.

Kapot of te weinig geheugen CTHB

Kapot of te weinig geheugen

Is uw computer traag, dan zal het kunnen zijn dat uw computer te weinig geheugen heeft. Is het computergeheugen defect, dan kunt u problemen krijgen als: rare foutmeldingen, blauw scherm, herstarten, corrupte bestanden en nog wat zaken. Gelukkig is geheugen tegenwoordig niet duur meer, waardoor we het geheugen gewoon vervangen. Hiervoor moet natuurlijk wel uw computerkast open. En er moet ook goed gekeken worden naar het type geheugen uw computer nodig, dus wederom een klus voor een expert.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of