Bewakingscamera's leveren en installeren

Beveiliging voor u huis of bedrijf zonder abonnement

Bewakingscamera's

Wilt u graag uw woning of bedrijfspand beveiligingen met camera’s?
Heeft u geen zin om hier te veel voor te betalen?
Wilt u niet vastzitten aan een duur abonnement?

Samen met u kijken wij naar uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan welke camera het best geschikt is voor de locatie, hoe u deze wenst te monitoren (via pc, smartphone etc.). Aan de hand hiervan krijgt u van ons een offerte voor het leveren, installeren en aansluiten van de camera. Zodat u geen dure verassingen achteraf krijgt.

Dus wacht niet langer, neem contact met ons op en u zal verrast zijn dat camerabewaking helemaal niet onnodig duur hoeft te zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Soorten bewakingscamera's

Bij al onze klanten maken wij gebruik van IP-camera’s. Deze IP-camera’s maken gebruik van een internetprotocol, dit is een netwerkprotocol waarmee computer die via een netwerk verbonden zijn met elkaar communiceren. Via een UTP-kabel wordt een IP-camera verbonden met het internet. Door gebruik te maken van een UTP-kabel is het mogelijk dat deze camera’s zowel meer data en duidelijkere beelden kunnen verwerken als met een Coaxkabel.

Natuurlijk zijn er ook diverse soorten bewakingscamera’s op de markt, de verschillende soorten zullen we hier uiteenzetten:

Binnen camera’s

Voor de beveiliging van uw huis of bedrijf, met deze camera’s kan je vanaf een afstand de beelden live meekijken

Buiten camera’s

Deze camera’s hebben altijd een stof- en waterdichte behuizing. Gezien ons onvoorspelbare weer is het erg belangrijk dat een buitencamera tegen elk weertype bestendigd is.

Buiten bewakingscamera's
Wifi bewakingscamera's

Wifi camera's

Deze camera is draadloos te verbinden met het netwerk. Is uw woning of bedrijfspand net helemaal nieuw op opgeknapt en u wilt liever niet dat er weer geboord moet gaan worden, dan zullen wij dit systeem veelal aanraden.

Nacht camera’s

Deze camera werkt overdag net als een gewone camera waarbij hij ’s avonds en ’s nachts overschakelt naar zijn infraroodverlichtingstand zodat hij nog steeds erg duidelijke beelden opneemt.

nacht bewakingscamera

PTZ camera's

PTZ staat voor: Pan Tilt en zoom camera’s. Deze camera’s kunnen kantelen en draaien. Deze camera’s kunnen ook om het as bewegen en draaien. Sommige kunnen ook nog in- en uitzoomen. Deze camera wordt voornamelijk gebruikt bij grotere omgevingen, waarbij het mogelijk is om de camera real time aan te sturen.

PoE camera’s

PoE staat voor Power over Ethernet. Bij deze camera’s heb je alleen maar een netwerkkabel nodig. Via de netwerkkabel worden zowel de beelden getransporteerd en voorziet de camera gelijk van zijn benodigde stroomtoevoer.

poe bewakingscamera
deurbel bewakingscamera

Deurbel camera's

Op het moment dat er aangebeld wordt is het mogelijk om vanaf een afstand zowel te zien als mee te praten met de persoon die er aan de deur staat.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Onze werkwijze

Als een klant contact met ons opneemt voor bewakingscamera’s, dan komen we gratis bij u langs om te bekijken en met u te bespreken wat u wilt en wat de beste opties zijn. Aan de hand van ons gesprek zenden wij u vrijblijvende offerte. De in de offerte vermelde prijs is zowel de levering, het aansluiten en installeren van de camera. Zodra u met de offerte instemt, gaan wij alles bestellen. Zodra wij alles binnen hebben nemen wij contact met u voor het maken van de afspraak.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of