Apple reparaties

Reparatie iMac, Macbook, iPad en iPhone

Instaleren en repareren van uw iMac, Macbook, iPad en iPhone

Lukt het u niet om uw iMac of Macbook, maar het lukt u niet om deze te installeren, wij helpen u graag. Dit gebeurt met uiterste zorg zodat u geen bestanden kwijt raak en alles wordt weer bij u aangesloten.

U kunt ook bij ons terecht voor het instellen van iPhone of iPad, ook voor het overzetten van al uw contacten.

Valt de reparatie van uw iMac, Macbook, iPad of iPhone buiten de garantie, wellicht kunnen wij u helpen.

Wilt u meer weten over onze service, kijk dan gerust verder. Wanneer u meer informatie wilt, of voor het maken van een afspraak, neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het maken van een spraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

iMac

IMac reparatie CTHB

iMac installeren

Heeft u een nieuwe iMac of is u huidige iMac wel toe aan een nieuwe installatie, maar het u zelf niet. Wij helpen u graag bij het installeren van uw iMac. Moet er bestanden over- of teruggezet worden, dan zullen wij deze eerst back-uppen en weer terugzetten. Wij zullen ervoor zorgdragen dat u geen bestanden kwijtraakt.

Harde schijf van uw iMac vervangen

Heeft u een wat oudere iMac die steeds trager wordt, dan is het vervangen van de harde schijf en een nieuwe installatie vaak een goede oplossing. Ook hierbij zullen wij indien nodig uw bestanden back-uppen en deze weer terugzetten, zodat u geen bestanden kwijtraakt. Helaas is dit bij de nieuwe modellen niet altijd mogelijk omdat Apple hier alles on-board heeft geplaats. Wilt u informatie of dit bij u model ook van toepassing, neem even contact met ons op en wij kijken het voor u na.

Overige reparaties iMac

Natuurlijk zijn er nog meer zaken die wij aan uw iMac kunnen repareren, bijv. het vervangen van het scherm of geheugen. Ook hiervoor geld dat dit bij de wat nieuwere modellen vaak voor ons niet mogelijk is.

Macbook

Macbook installeren

Moet u huidige Macbook opnieuw geïnstalleerd worden of heeft u een nieuwe Macbook, maar het lukt u niet om deze zelf te installeren. Wij lossen dit graag voor u op. Indien nodig zullen wij al uw bestanden back-uppen en overzetten naar de nieuwe installatie. Heeft u Cloud ruimte of nodig, ook dit installeren wij graag voor u.

Harde schijf van uw Macbook vervangen

Is de harde schijf van uw Macbook gecrasht of uw Macbook inmiddels zo traag geworden, dat er niet meer mee valt te werken. Laat dan vandaag nog de Harde schijf vervangen. Alle uw bestanden worden geback-upt en teruggezet en alles zullen wij weer bij u aansluiten zodat u direct weer verder kan met waar u gebleven was. Ook voor de Macbook geld dat dit helaas niet voor alle modellen mogelijk is, vooral niet bij de wat nieuwere types. Daarom zullen wij ook eerst onderzoeken of dit een optie is voor uw Macbook.

Voeg je koptekst hier toe

Bij de oudere modellen kan er gelukkig nog veel meer gerepareerd worden, bij de nieuwere modellen kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden. Voor meer informatie, neem gewoon even contact op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

iPad

IPad reparaties CTHB

iPad installeren

Een nieuwe iPad, maar u heeft geen enkel idee hoe u deze moet installeren. Laat het ons weten, wij lossen het snel voor u op. Ook zullen wij ervoor zorgdragen dat u gegevens van uw oude IPad worden overgezet op de nieuwe.

iPad reparaties

Voor het vervangen van het scherm, problemen bij het opstarten of opladen, wij kunnen u hier snel mee helpen.

iPhone

iPhone installeren

Moet u nieuwe iPhone geïnstalleerd worden en alle contacten en overige gegevens overgezet worden. Neem dan snel contact met ons op, wij hebben dat zo voor u gedaan. Wij zorgen ervoor dat u snel weer bereikbaar bent.

iPhone reparaties

Is uw scherm kapot, laad of start u iPhone niet meer op, wij helpen u hiermee graag.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Volg ons op onze socials