Advies en leveren Hardware

Computer, laptop, tablet of printer nodig wij helpen u graag.

Nieuw computer, laptop, tablet of printer nodig?

Wij gaan samen met kijken wat u nodig heeft. Hierbij valt te denken aan een laptop of een computer. En welke capaciteit.

Heeft u een printer nodig of een all-in one en moet deze via de wifi of kan het kabel. Zoveel zaken om rekening mee houden.

Bij een tablet zijn er vragen over de grote, wat u er mee wilt doen en wat er allemaal op moet kunnen draaien.

Kortom zoveel keuzes en als u niet echt weet waar op de te letten ook gelijk heel veel stres.

En dan heeft u het apparaat aangeschaft en moet het geïnstalleerd en aangesloten worden. Als je niet echt weet hoe u dit moe realiseren heeft u gelijk weer een probleem bij.

Daarom kunnen wij u prima adviseren en ondersteunen in dit proces. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte, de prijs van deze offerte is voor het leveren, installeren, aansluiten en indien nodig bestanden overzetten. Wij gaan pas weg wanneer alles weer werkt.

Natuurlijk bent u ook vrij aan de hand van ons advies zelf uw apparatuur te kopen. Ook nu is het mogelijk dat wij het apparaat installeren, aansluiten en de bestanden over te zetten. Deze keuze blijft altijd aan u.

Een kort overzicht van onze service:

 • Advies en leveren laptops
 • Advies en leveren computers
 • Advies en leveren printers
 • Advies en leveren tablets

Als u meer wilt weten over onze service, kijk dan gerust verder. Maar u kunt natuurlijk ook gelijk contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Advies

Belangrijk bij aanschaf laptop

Bij de aanschaf van een laptop kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Het formaat van de laptop, je heb nou eenmaal diverse maten. Vanaf 10 t/m 17 inch. Hierbij is het belangrijk of u meer voor handzaam gaat of een groter scherm.
 • Welke capaciteit u nodig heeft is afhankelijke van wat u met de laptop gaat doen. Schaft u de laptop aan voor wat te mailen, brieven maken, internetten of foto’s en video’s maken en werken of het spelen van zware games.
 • Wat bedoelen we met capaciteit: hiermee bedoelen wij de processor, het geheugen en eventueel een grafische kaart. 
 • Heeft u een dvd drive nodig, tegenwoordig zit deze in steeds minder modellen ingebouwd en ook de mogelijkheden om er een in te bouwen zijn vaak achterwege gelaten.

Belangrijk bij aanschaf computer

Bij de aanschaf van een computer kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Heb ik voldoende ruimte voor een computer of wil ik wel een computer permanent bijv. in mijn huiskamer hebben staan.
 • Wat gaat u met de met de computer doen, dit is van groot belang voor de benodigde capaciteit maar ook voor zaken als beeldscherm, toetsenbord en muis
 • Bij het toetsenbord en muis heeft u de keuze tussen draadloos of met draad, maar wist u dat er ook voor bijv. gamen toetsenborden zijn met een snellere reactietijd en meer functionaliteiten?
 • Ook bij het scherm zijn zaken van belang zoals het formaat, op een groter scherm zijn de letters nou eenmaal duidelijker als op een kleinte. Maar voor games zijn er snellere schermen, en voor grafische doeleinden zijn er IPS scherm.

Belangrijk bij aanschaf printer

Bij de aanschaf van een printer kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Moet het een inktjet of laser printer worden. Hierbij is het van belang hoe vaak en wat u wilt printen.
 • Gaat u voor gewoon een printer of misschien wel een all-in one printer, hiermee heeft u wel het voordeel dat u snel en eenvoudig een kopie van iets kunt maken zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.
 • Ook niet onbelangrijk is om te kijken naar de ruimte die u heeft om de printer te plaatsen, ook printers zijn er van vrij klein tot heel groot.
 • Dan heeft u ook nog de keuzes tussen een netwerkprinter, Wifi, kabel of misschien wel een smartprinter. Kortom genoeg keuzes om te maken zodat u voor u de beste printer aanschaft en niet onnodig veel betaald voor alles wat u niet nodig heeft.

Belangrijk bij aanschaf tablet

Bij de aanschaf van een tablet kunt u aan de volgende zaken denken:

 • Welk formaat, op een groter formaat zijn de letters groter maar is wel weer minder handzaam.
 • Welk besturingssysteem, hierbij heeft u de keuze tussen IOS (Apple) Android of Windows. Alle deze systemen hebben hun eigen appstore met hun eigen apps.
 • Wat wilt u met de tablet gaan doen, is het gewoon wat internetten en simpele spelletjes of het maken van grafische ontwerpen of misschien wel brieven typen.
 • De capaciteit en opslag capaciteit. Er zijn ook namelijk ook diverse tablets op de markt waarbij de opslagcapaciteit vrij beperkt is maar wel weer mogelijkheden hebben om de uit te breiden. Dus zoals u ziet de keuze is reuze, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of

Aanschaf

Aanschaf hardware CTHB

Als u graag ontzorgt wil worden bij het aanschaf proces, laat dat ons dan weten. Wij nemen dan graag contact met u op om te overleggen wat u zoekt en wat u met het apparaat wilt gaan doen. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De prijs van de offerte is een all-in prijs, dus voor de levering, installatie, aansluiten en bij een computer, laptop of tablet worden ook de gegevens overgezet. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, zullen wij alles voor u bestellen, zodra alles binnen is nemen wij contact met u op voor het maken van de afleveringsafspraak.

Garantie

Garantie aanschaf hardware CTHB

De garantie periode en voorwaarden die gelden voor het apparaat worden ook door ons gehanteerd. Het schil zit hem nu in het feit dat mocht er toch iets niet in orde zijn wij alles voor u regelen. Dus mocht u laptop of computer onverhoopt terug moeten wij eerst al uw bestanden back-uppen, zodat u niet kwijt raakt. Daarna sturen wij u computer op en komt ook weer retour bij ons. Dan gaan wij eerst alles terugzetten en maken weer een afspraak voor de aflevering. Ook nu gaan wij weer voor compleet ontzorgen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

076 – 581 56 13 / 0162 – 74 26 45
of